Kırıkkale de OSKAR'landı

Kırıkkale de OSKAR

1975 yılından bu yana Türkiye'nin çeşitli illerinde hizmet veren Oskar Pastaneleri Kırıkkale şubesini de açtı. Oskar Pastanesi Podium Alışveriş merkezinde dualar eşliğinde görkemli bir törenle hizmet vermeye başladı.

GÖRKEMLİ TÖREN

Oskar Pastanesi açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, il müdürleri vatandaşlar katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Açılıştan önce bir konuşma yapan Firma Yetkilisi Metin Barışkan, “Buraya uzaktan yakından gelen çok kıymetli misafirler Ankara’nın ve gerçekten güzel bir ismi olan Oskar Pastanelerinin zinciri inşallah Kırıkkale’ye hayırlı olur. Çok güzel bir mekân olmuş. Ankara’dakileri aratmayacak kadar çok güzel bir mekân yaratılmış.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat açılışta yaptığı konuşmasında “Oskar Pastanelerini buraya getiren değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Oskar sadece Ankara’nın değil. Ülkemizin bir markası. Böyle bir kaliteyi Kırıkkale’ye de kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olacaktır. Böyle bir Alışveriş merkezinin Kırıkkale’de olması güzel markaların gelmesi burada hem istihdamı artırıyor. Hem kaliteyi artırıyor. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tatlı yiyip tatlı konuşacağız inşallah” diye konuştu.

ZENGİN MENÜ

Oskar Pastanesi zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Kahvaltı, Omlet, Sahanda yumurta, Tost, Gözleme, Aperatifler, Burgerler, Soğuk Sandviçler, Sıcak Sandviçler, Burger, Krepler, Wrap, Fajita, Beyaz Etliler, Kırmız Etliler, Pizza, Kumpir, Adet Pasta, Tatlı, Dondurma, Soğuk İçecek, Vitamin Bar, Sıcak İçecekler



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı